Thursday, May 5, 2011

~I LIGHT U~


Blogwalking pagi sangat mengasyikkan tambah2 bila aku terserempak dengan Giveaway yang menarik hati aku ni. Aku kata menarik sebab pertama, banner dia yang begitu simple, jelas, terang dan berwarna - warni (hehe... i like!!). Kedua, hadiahnya yang sangat mengujakan (very like!! huhu). Dan ketiga, syaratnya yang sangat simple, xberat sangat untuk aku perah otak. So aku pun try lah. Tak berharap untuk menang, sekadar memeriahkan suasana di samping menambah kenalan. Tak gitu???

Since hadiahnya berupa lampu
IKEA yang menjadi idaman ramai, entry aku pun ade elemen pelampuan atau pencahayaan jugak la. Digabungkan plak dengan tema blog aku yang menjurus ke arah arena masak memasak ni, jadi beginilah ceritanya....

Coba tengok gambar
"Masak Lomak Cili Api Siput Sedut Dengan Paku Pakis Yang Sedap Lagi Lazat Kegemaran Ramai" (Amboi panjangnya nama masakan nih!!! ;p). Ape yang anda rasa kurang dengan gambar ni?


Ape???? Kurang sedapp???? Amboiii..... Kurang h*j*u nampak........ hehehe.... Jangan le camtu.... Lom rasa lom tau, tau!! Ape plak beza dengan gambar di bawah ni plak?


Setelah meneliti kedua2 gambar tersebut, ape yang dapat anda simpulkan??
Yes.....Yes..... Ade yang menjawab dengan betul, syabas!!! (aku rasa ler...... hehe).

Jawapannya adalah:
  1. Gambar yang pertama, yang kurang adalah tiada Lagra Floor Spotlight With/Without Stand.
  2. Gambar kedua, ade pencahayaan yang bagus tapi masih memerlukan cahaya sokongan daripada Lagra Floor Spotlight With/Without Stand. Hehehehe..... Boleh tak jawapan macam tu????
Dengan ini, aku dengan segala hormatnya menjemput Mummy_Ayu untuk turut sama menyertai Giveaway yang mengujakan ini, di persilakan.

Dibuka juga kepada sesiapa yang rasa nak menyaingi aku untuk turut sama bertandang ke blog saudara eqbalzack secepat mungkin sebelum
13 Mei 2011.

*untuk pengetahuan, gambar ini tiada unsur2 editing dengan mana2 software (cuma tambah watermark je). Gambar ini original from my camera cabuk. Cuma gambar pertama tu, flash xkuar hehehe....

Sekian, wassalam.

2 Komen:

eqbalzack said...

salam...hehe..siput sedut! lama betul abg eq tak makan...
abg eq dah linkkan kat blog. terima kasih banyak2 join GA abg eq ni...

leyzajamil said...

wah! saingan semakin hebat nih..
all the best!!!

jom la baca [flashback] korban ular sawa

Post a Comment