Sunday, May 8, 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011


Hari ni tak masak, so join segmen je la hehehe...... Ben ni macam glemer kat dunia blog. Sana sini ade link Ben ni. Bila aku blogwalking ke blog masak pun ade link Ben ni. Sementelaah lagi blog CMG yang sememangnya kawan Ben ni (Aku rasa ler....hehe....). Satu lagi bila aku jenguk blog Ben ni, sehari dia tulis berlambak2 entry. (banyaknye masa dia......)

Jom la join sama2.... Klik je banner kat atas.

12 Komen:

BudakBosan said...

hai... jom folow/singgah blog saye lak.. hehe..

geez said...

Dah singgah.... ;)

Jerung Gergasi said...

jerung singgah sini dan jadi follower ke 45 =)

::Mastura Zakaria:: said...

singgah gegar kat sini.....

mas saari said...

salam singgah dari segmen BA
Mas dtg gegar dari kumpulan 3 no.66..

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar blog ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

not irene said...

salam
saja jenguh dari BA
jemput ke blog saya ye
memyselfandnotirene

Mr iZzo (^^,) said...

saLam kenaLan...dr segmen Ben! huhu.. nice blog!(^_^)

sudi2 lah lawat kiter plak ye


http://themrizzo.blogspot.com

Rahmad said...

gegar sambil follow,.,..

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/05/senarai-blogger-ben-ashaari-gegar-1000.html

Cute MuM said...

dtg gegar blog nie...
jemput singgah blog cute mum..
http://mamiuyun.blogspot.com
:)

FAZLINA AZIZ said...

singgah,datang dari blog abg ben =))

TAK SALAH KALAU BALAS KUNJUNGAN KAN?

personal blog :
expire-date.blogspot.com

blogshop :
old-stuffresale.blogspot.com

THANK YOU !!!

sya said...

salam...
dtg dri blog abg ben...
i dh follow u...
jom kite exchange link...

Post a Comment