Thursday, December 31, 2009

SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY


Contest anjuran Ibu Rifqi ni mesti join sebab Faris banyak gak gambar dengan muka serius. Sebenarnya kalo boleh memang nak ambik pic Faris senyum tapi kadang2 dia buat muka serius plak bila kita suruh dia senyum. Mungkin masa tu dia xde mood nak senyum kot hehehe.... Semua pic ni ku korek2 pic lama Faris masa dia kecik. Sekarang umurnya dah 1 tahun 4 bulan.
Kelakar plak tengok muka dia serius hehe....... Meh kita tengok pic dia serius. Ibu Rifqi pilih la yang mana satu berkenan ;p..


Ni pic masa Faris umur 5 bulan....betul2 serius ni....

Ni plak masa umur dia 6 bulan, serius sebab lama tunggu makanan kat restoran...

Yang ni pun masa 6 bulan gak kat PD...

Muka serius sebab penat tunggu mak dia konvo....

Ni plak masa kat kampung, serius je muka dia tengok kambing main2 je depan umah tok dia...

Pic ni yang latest skali dengan aksi serius sambil tengok TV...


Nama budak serius ni adalah Muhammad Faris Haikal Bin Mohd Helmi. Lahir pada 25 Ogos 2008.

Amacam??? Serius x Faris?? ;). Jom join SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY macam Faris. Klik banner kat sidebar untuk maklumat lanjut tentang contest ni. Contest berakhir pada 31 Disember 2009.

2 Komen:

Ena said...

Memg nampak series, gd utk faris ye.. :)

Rifqi Zuhairi said...

Salam..dah jengah dah..tenkiu..

Post a Comment