Sunday, November 8, 2009

Comot & Comel Baby Eating Contest..!!!






Comot & Comel?? Maksudnya walaupun comot tapi masih mengekalkan kecomelannya. Itulah yang dapat saya takrifkan daripada tajuk contest ni. Betul ke?? Huhuhu.... Suka betul saya dengan contest anjuran bersama Mummy Fia dan Ibu Adam ni. Kebetulan my lil' son ni memang sentiasa comot masa makan tetapi still maintain comelnya..... ;p.

Biasanya bila meal time, dia akan makan sama - sama kat meja makan tapi kerusinya dah di bawa ke rumah Mak Toknya sebab weekdays dia makan kat sana. So kat umah sendiri kena makan kat bawah je.... Meh kita tengok secomot dan secomel mana budak ni makan hihihi.....


Ni dia baru start nak menyepahkan lantai dengan gaya comel ala - ala menggoda gitu...

Ni plak muka puas hati dapat comotkan diri dan lantai....(penat ibunya lap lantai dan empunya badan skali pastu...huhu)

Yang ini jelingan manja sambil makan biskutnya....



Kalau dia dah mula bukak bib dia tu, maksudnya dah abis makan la tu.( Sebenarnya dah puas sepahkan makanannya.... ;p)

Ini gambar comot budak kecik makan ais krim. Masa ni umur dia 11 bulan...


Amacam??? Comot & Comel tak budak ni makan? Kalau nak tau, budak comot ni namanya Muhammad Faris Haikal Bin Mohd Helmi. Lahir pada 25 Ogos 2008. Sekarang umurnya dah 14 bulan. Nama ibunya yang tak jemu melayan karenah budak ni plak Fauziah Binti Che Mat...

Kepada Mummy Fia dan Ibu Adam, kalau rasa budak comot ni comel, sudikanlah tinggalkan komen ye.....

Kepada pengunjung yang nak join gak contest ni macam Faris bleh klk di sini. Contest berakhir 12 November 2009. Cepat bersaing dengan Faris!!!


3 Komen:

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

kontrol macho la faris ni..
hahahaha... comot tp ala² sopan gitu..
hehehehheee.. rambut tetap kemas.. hahahahaha

nnt kan update dr kami yer..
gud luck cayang!

geez said...

hehe... rambut faris sikit, mmg xkan serabut la ;p

-DiraDiya- said...

comeyl ok.. mmg comeyl..
n tang comot 2 plk.. mmg comot!..
good luck faris n ibu nya!..

Post a Comment