Monday, March 21, 2011

Apam oh Apam.....

Apam comel ni aku buat khas untuk Hero No1 aku sebagai bekal gi taska. Sebenarnya dia baru belajar duduk kat taska sebab aku dah pindah dari umah MIL ke umah sediri. Sejak dari lahir memang MIL yang jaga dia sampai umur dia 2 tahun setengah. Bila dah duk jauh drp MIL terpaksa la aku anta anak2 aku ke taska. Hero No2 memang no hal duk taska sebab dia baru 3 bulan, blom mengerti ape2.... tp yang sulong ni xbiasa jadi susah skit untuk dia sesuaikan diri. Hari pertama langsung xmakan, mandi pun xnak. Asyik nangis jer..... Kesian aku tengok dia. Jadi aku terpaksa la buat bekalan untuk dia supaya dia makan. Nampaknya idea buat apam ni memang idea yang bagus sebab dia memang suka makan apam. Blom bawak ke taska lagi dia dh makan kt umah. Aku bekalkan banyak juga ke situ, maklum la ramai bebudak. Xkan nak tengok je anak aku makan kan? So ni aku tayangkan pic apam yang aku buat special untuk my Hero No1.


Ni yang aku bekalkan untuk anak aku...




Balance aku bawak pegi ofis (aik...apsal belen lagi banyak??? hehehe....)

3 Komen:

YaYaNsMuM said...

Salam perkenalan from Yayansmum...
nyum2...nampak sedap je apam tu...cute lagik!hehe

Der mase jenguk2 la yayansmum pulak erk...
yayansmum blog

Ermayum said...

salam untung tadika tu kalu you selalu bekalkan lebih heheh

tq drop by ermayum dtg selalu ye :)

geez said...

Yayan'smum: Salam perkenalan gak. dah visit ur blog :)
Ermayum: Bekal byk mana pun mesti habis hehe..

Post a Comment