Tuesday, October 27, 2009

ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL

Inilah sebenarnya contest yang saya cari - cari.... Saya ni memang suka masuk contest, apatah lagi kalau contest pasal baby. Mesti nak join hehe. Saje suka - suka tapi kalau menang Alhamdulillah.....

Contest ni namanya Senyuman Ceria Si Comel anjuran Smileykidz. Jadi memang sesuai la dengan my lil' son ni yang sangat suka tersenyum dan tersengeh sejak dari kecik lagi.

Asal nak ambik gambar dia je, bila suruh senyumpasti dia akan senyum lebar dan tersengeh sampai sepet matanya hehe... My MIL panggil dia Mat Senyum sebab pantang jumpa orang, sengeh saja dia hehehe.....

Nama my lil' son ni Muhammad Faris Haikal bin Mohd Helmi. Masa nak daftar kelahiran, my FIL tanya, tak panjang sangat ke namanya, nanti susah lak dia nak tulis nama bila sekolah. Kelakar hehehe.... Dilahirkan pada 25 Ogos 2008. Sekarang umurnya dah setahun 2 bulan.... Dan masih suka senyum dan sengeh hehe... Tanpa menbuang masa, meh kita tengok budak kiut ni senyum. Let's check it out!

Ni senyuman my lil' son masa umur dia 4 bulan. Senyuman ni dinamakan Senyuman Mak Nenek ( sebab belum tumbuh gigi hehe)

Ni plak Senyuman Simpul namanya... Umur 6 bulan.

Yang ni plak Senyuman Menggoda.... Senyuman paling menawan yang dilemparkan masa umurnya 6 bulan hehe...

Ini Senyuman Riang maklum la dapat jalan - jalan kat Melaka. Foto ni diambil masa dia 8 bulan kat Hotel Mahkota, Melaka. (sedap makan ikan bakar kat Umbai hehe)


Masa ni umurnya 9 bulan. Nama senyumannya ialah Senyuman Perindu (sebab nak kena tinggal pegi kursus 2 minggu huhu)

Ini pula Senyuman Ayu masa umur 9 bulan juga....


Dua gambar ni plak Senyuman Memikat Jiwa. Umur 10 bulan masa join contest Bayi Cinta Alam. Tp tak menang sebab tak memenuhi kriteria (patut amik gambar kat hutan ke taman ke, bukan dalam bilik huhuhu)



Gambar - gambar ni plak adalah gambar Senyuman Semanis Strawberry..... Beli giant strawberry kat Cameron Highland masa tu. Umur 11 bulan.

Ni plak Senyuman Jejaka Idaman... Hensem tak? Masa ni pun 11 bulan gak.

Yang ini Senyuman Ceria di Harijadiku..... (Say cheeezzzz.....). Sengeh tak hengat, maklum la dah genap setahun usianya...

Senyuman Manis di Aidilfitri untuk semua tetamu.... (Seluar terangkat pun tak pe, yang penting muka mau manis.... huhuhu)




Gambar - gambar kat atas ni pula koleksi Senyuman Aidilfitri Penambah Seri..... (Senyum ke sengeh???). Umur setahun sebulan...

Dan yang ini plak the latest, di majlis perkahwinan sepupu my Hubby. Senyuman Penghibur Hati.....

Amacam? Comel tak my lil' son senyum? Kepada pengadil Smileykidz, terpulang la nak pilih senyuman yang mana satu... Kalau Menang lagi lebar la senyuman Faris termasuk senyuman ibunya ini hihihihi.......

Kepada sesiapa yang nak join contest ni macam Faris ni, jangan tunggu lagi, klik di sini atau klik banner kat sebelah ni ye. Cepat contest tamat 31 Oktober ni...







2 Komen:

~nannoor said...

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!! :)

~nannoor
SMILEYKIDZ Photography

geez said...

TQ...

Post a Comment